Nuk funksiononte ngrohja ne veturë, ja çfarë bëri ky person [VIDEO]
Nuk funksiononte ngrohja ne veturë, ja çfarë bëri ky person [VIDEO]
11.01.2017 | 03:24

Kjo është një metodë e rrezikshme për të ngrohur veturën.

Një person në SHBA me një SUV Jeep të cilës nuk i funksiononte sistemi i ngrohjes ka përdorur një metodë të rrezikshme për të ngrohur veturën e tij në këtë dimër të acartë,  Kjo metodë është e rrezikshme dhe si e tillë nuk preferohet që ta provoni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec