Sa persona mund të zë një Opel Corsa? Videoja në fjalë do i’u befasojë
Sa persona mund të zë një Opel Corsa? Videoja në fjalë do i’u befasojë
18.06.2019 | 03:13

Opel Corsa është një veturë shumë ekonomike, dhe është zgjedhje e mirë për shumë shoferë nga e gjithë bota.

Ky është momenti kur 14 njerëz, duke përfshirë dhjetë fëmijë, dalin nga një Opel Corsa që ka vetëm pesë ulëse,

Videoja është filmuar nga një dritare e shtëpisë.

Vetura është e parkuar ngushtë mes dy veturave tjera.

Është ilegale që një shofer të ketë pasagjerë më shumë se sa ka ulëse.

Videoja është gjiruar në Britani të Madhe.